• Hypes »
  • Zomerhype op internet: studs!
Header

Zomerhype op internet: studs!

Je ziet ze tegenwoordig overal, studs! Die kleine vierkante of ronde metalen versieringen, meestal in de kleuren goud en zilver. Het blijkt ook nog eens een echte internet hype te zijn, vooral onder de jongere surfers. Deze trend is over gewaaid (via het web) vanuit Amerika en flink aangeslagen.

Je kunt ze los kopen, om vervolgens zelf je kleding, schoenen of tas op te fleuren. Niet alleen in de hobby winkel bij jou in het centrum, maar ook op internet zijn er tientallen webshops die studs kopen erg makkelijk en snel maken.

Ook op sociale media zoals Facebook en Hyves ontkom je er niet meer aan. Overal vindt je Facebook pagina’s vol met creaties, promoties en tips. Ook zijn er veel win acties via sociale media gaande waar je o.a. studs en sneakers met studs kunt winnen. Zelfs fashion blogs besteden veel aandacht aan deze kleine versieringen. Ze plaatsen veel DIY artikelen (do it yourself) waar ze haarfijn uitleggen hoe je zelf aan de slag kunt.

Naast gewone studs lijken nagel studs ook een enorm opkomende trend te worden. Dit is een kleinere variant van de gewone studs, waar je je nagels mee kunt versieren. Ook aan deze trend wordt steeds meer aandacht besteed op internet.

This entry was posted in Hypes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>