• Tablets »
  • Welke tablet is het beste?
Header

Welke tablet is het beste?

Het is echt een trend geworden, de tablet is niet meer weg te denken uit het multimedia landschap van tegenwoordig. Je ziet mensen ermee rondlopen op beurzen, er wordt op gegamed in de trein en natuurlijk thuis op de bank is het ook erg handig om snel iets op te kunnen zoeken. De vraag is alleen, welke tablet moet je nu kiezen als je hebt beslist om er 1 aan te schaffen!?

iPad
Apple heeft de tablet markt een enorme boost gegeven. Ruim 2 jaar zijn ze marktleider geweest met hun iPad en ondertussen is op 22 oktober het nieuwste model verschenen, namelijk de iPad Air. De iPad is vooral heel gemakkelijk in gebruik en voelt voor velen het meest vertrouwd aan. Critici zeggen dat je ook veel beperkingen hebt met de iPad, omdat Apple veel functionaliteiten blockt voor ontwikkelaars.

Samsung Tablet
De Galaxy Tab is de tablet die Samsung heeft uitgebracht op het besturingssysteem Android. Het heeft eigenlijk dezelfde functionaliteiten als de iPad en wordt dan ook als grootste concurrent gezien. Ondertussen is het aandeel van Android tablets groter geworden dan de tablets van Apple die op iOS draaien.

Tablets met Windows 8
Microsoft heeft de nieuwe versie van Windows helemaal gefinetuned op touchscreen, wat het ideaal maakt voor een tablet. Verschillende grote merken zijn bezig met de ontwikkeling van een tablet op het nieuwe besturingssysteem Windows 8 en de verwachting is dat dit in 2014 een grote speler zal worden.

This entry was posted in Tablets

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>