Header

Powerbank

Gadgets zijn altijd leuk, handig en meestal ook origineel. Van een vleesetende plant, tot pratende horloges en van een multifunctionele pen tot een handig hebbedingetje.

Opladers.nu heeft ook een hele leuke en handige gadget op de markt gebracht, namelijk de zogeheete powerbank!

U kent het wel, de hele dag onderweg en halverwegen de dag is de batterij van uw telefoon leeg. U kunt eigelijk niet zonder telefoon want niet alleen uw contacten staan er in maar ook uw afspraken en de nodige notities. Misschien heeft u uw telefoon wel nodig om foto’s te maken van een leuk dagje uit.

Dáár komt de powerbank goed van pas. De powerbank is namelijk een kleine stick die u thuis op dient te laden waardoor er als het ware stroom in de stick wordt opgeslagen. Vervolgens kunt u de stick meenemen en zodra uw telefoon leeg drijgt te raken, sluit u simpelweg uw telefoon aan de powerbank aan en laadt deze zich weer op. De ideale oplossing.

Opladers.nu is een webshop die zich vooral richt op opladers, waaronder de powerbank uiteraard ook valt. Ze hebben opladers voor merken zoals Nokia, LG en HTC maar ook de Samsung oplader en Apple oplader zijn niet uit het assortiment te denken.

This entry was posted in Gadgets

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>