Header

Internet games

Het internet staat bol van de internetgames en we gaan er vandaag een paar uitlichten. Om te beginnen hebben we een golf spel. En dan moeten we niet denken aan een spel zoals PGA tour van EA games, maar meer van bovenaf mini golf via een goedkope website. Het spel is gratis en niet minder leuk daarom. Het is de manier om even met een vriend via Skype lekker met elkaar te praten terwijl je samen aan het mini golfen bent.

Een ander spel wat veel mensen trekt heet Hearthstone. Ook weer een gratis spel, eenvoudig te downloaden en in essentie is het een kaartspel. Maar dan meer een fantasie kaartspel. Je hebt niet zozeer een klaveren 7 en een harten 4. Je hebt juist monsters en spreuken en daarmee is het de bedoeling dat je de tegenstander verslaat in een epische clash van tactische moves en slimmigheden in je deck. Wederom een leuk spel om samen te doen met vrienden ondertussen babbelend over de dag en tactieken bespreken die toegepast zijn over de dag heen.

Het internet is dus veranderd in een complete speeltuin en zal ook zo gebruikt blijven worden. Dus ga het web op en lekker gamen. Of koop via een kortingscode bol.com het spel zelf en geniet ook offline.

This entry was posted in Internet

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>