Header

Een schat aan elektronica in de kast!

De tijd dat we jaren aan een stuk dezelfde gsm gebruikten, ligt al even achter ons. Ook cassette-, cd- en mp3-spelers raken sneller dan het licht gedateerd. Wat gebeurt er met al die elektronica? Juist ja, meer dan eens belanden ze ergens in een donker hoekje of op een verloren plekje in de kast. Zonde, want je kunt er geld mee verdienen!

Elke dag komen er nieuwere modellen van smartphones, gsm’s en andere elektronica op de markt. We staan te popelen om zo’n state-of-the-art exemplaar in gebruik te nemen. Het oude toestel, tja, daar weten we niet meteen weg mee. De gewone vuilniszak is geen optie, en speciaal naar de milieustraat voor dat kleine toestel, dat is ook een brug te ver.

In je enthousiasme om met je nieuw speeltje aan de slag te gaan, gooi je dat oude exemplaar ergens achteraan in een kast. Fout! Dat – in jouw ogen gedateerde – toestel is namelijk geld waard. Via heel wat websites lever je je telefoon makkelijk in en je krijgt er nog een flink bedrag voor. Mobieltje in een gewatteerde enveloppe, de post in en klaar. De verdiende euro’s krijg je netjes op je rekening gestort. Zelfs de verzending van het toestel hoef je meestal niet zelf te betalen.

Om snel te weten te komen bij welk bedrijf je het meest krijgt voor je telefoon, stem je af op telefooninleveren.nu. Even het type telefoon ingeven en je ziet dadelijk een overzichtje van waar je het toestel kunt inleveren. Met de voordelen per bedrijf erbij. Handig!

This entry was posted in Elektronica

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>