Header

Bellen via VoIP

Heb je al eens gehoord van VOIP? Je kunt daarmee bellen via internet, dit noemen we ook wel IP telefonie. VOIP staat voor Voice over IP. Digitaal bellen is activiteit waar veel mensen dagelijks gebruik van maken. Spraakverkeer kan nu via internet worden geregeld. De digitale telefonie kan geregeld worden via ADSL of via een kabel en dan kun je met je eigen telefoontoestel en telefoonnummer bellen. Als je wil bellen via de kabel heb je een abonnement nodig van kabeltelevisie. Als je via ADSL wil bellen dan heb je een internetabonnement nodig.

Er kan ook een totaalpakket worden gekozen en dit is vaak stukken goedkoper. Maar via de computer bellen kan ook, veel mensen maken hiervoor gebruik van Skype. Als anderen ook Skype gebruiken kun je namelijk gratis bellen. Ook al bevinden deze mensen zich aan de andere kant van de wereld, het is toch gratis. Het is natuurlijk een ideale manier om via deze weg contact te onderhouden met elkaar, dat is ook de reden dat zoveel mensen hier gebruik van maken.

This entry was posted in Internet

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>