• Home
Header

Voordelen van autoverzekering online vergelijken

Vergelijk autoverzekeringen online gebeurt natuurlijk dagelijks. Alleen wat is eigenlijk het voordeel van online autoverzekeringen vergelijken? Vroeger ging je namelijk altijd naar een assurantiekantoor. Een assurantiekantoor gaat voor je aan de slag om de goedkoopste autoverzekering te vinden via eigen connecties. Online ben je aangewezen om rechtstreeks bij de verzekeraars een goedkope aanbieding te vinden. Het is natuurlijk nog de vraag of dit echt voordeliger is? Een aantal voordelen van autoverzekeringen online vergelijken hebben we voor je op een rijtje gezet.

Vergelijk autoverzekeringen online en je hebt direct een financieel voordeel. Je bent sinds kort verplicht om een assurantiekantoor te betalen voor hun diensten. Het verschil dat je met online vergelijken verdiend kan je direct in je eigen zak stoppen. Je hoeft dus niet eerst een assurantiekantoor te betalen. Met vergelijk autoverzekeringen verdien je al snel een paar honderd euro op jaarbasis. Het is dus slim om even een paar minuten verzekeringen te vergelijken. Doe dit jaarlijks want ieder jaar valt er wel weer wat te besparen op je autoverzekering.

Vergelijk autoverzekeringen online en je kan zelfs direct zien wat het eigen risico is en welke verborgen voorwaarden er verstopt zijn. Bij de meeste vergelijking sites kan je er een aantal direct uitfilteren. Zo vergelijk je alleen autoverzekeringen zonder eigen risico of andere verborgen voorwaarden. Dit maakt het uitzoeken van een verzekering een stuk eenvoudiger. Je hoeft alleen nog de verzekering uit te kiezen die voor jouw het voordeligste is. Bij de meeste websites is zelfs een overstapservice, waardoor je zelf helemaal niets hoeft te regelen voor je nieuwe autoverzekering.

Een schat aan elektronica in de kast!

De tijd dat we jaren aan een stuk dezelfde gsm gebruikten, ligt al even achter ons. Ook cassette-, cd- en mp3-spelers raken sneller dan het licht gedateerd. Wat gebeurt er met al die elektronica? Juist ja, meer dan eens belanden ze ergens in een donker hoekje of op een verloren plekje in de kast. Zonde, want je kunt er geld mee verdienen!

Elke dag komen er nieuwere modellen van smartphones, gsm’s en andere elektronica op de markt. We staan te popelen om zo’n state-of-the-art exemplaar in gebruik te nemen. Het oude toestel, tja, daar weten we niet meteen weg mee. De gewone vuilniszak is geen optie, en speciaal naar de milieustraat voor dat kleine toestel, dat is ook een brug te ver.

In je enthousiasme om met je nieuw speeltje aan de slag te gaan, gooi je dat oude exemplaar ergens achteraan in een kast. Fout! Dat – in jouw ogen gedateerde – toestel is namelijk geld waard. Via heel wat websites lever je je telefoon makkelijk in en je krijgt er nog een flink bedrag voor. Mobieltje in een gewatteerde enveloppe, de post in en klaar. De verdiende euro’s krijg je netjes op je rekening gestort. Zelfs de verzending van het toestel hoef je meestal niet zelf te betalen.

Om snel te weten te komen bij welk bedrijf je het meest krijgt voor je telefoon, stem je af op telefooninleveren.nu. Even het type telefoon ingeven en je ziet dadelijk een overzichtje van waar je het toestel kunt inleveren. Met de voordelen per bedrijf erbij. Handig!

Internet games

Het internet staat bol van de internetgames en we gaan er vandaag een paar uitlichten. Om te beginnen hebben we een golf spel. En dan moeten we niet denken aan een spel zoals PGA tour van EA games, maar meer van bovenaf mini golf via een goedkope website. Het spel is gratis en niet minder leuk daarom. Het is de manier om even met een vriend via Skype lekker met elkaar te praten terwijl je samen aan het mini golfen bent.

Een ander spel wat veel mensen trekt heet Hearthstone. Ook weer een gratis spel, eenvoudig te downloaden en in essentie is het een kaartspel. Maar dan meer een fantasie kaartspel. Je hebt niet zozeer een klaveren 7 en een harten 4. Je hebt juist monsters en spreuken en daarmee is het de bedoeling dat je de tegenstander verslaat in een epische clash van tactische moves en slimmigheden in je deck. Wederom een leuk spel om samen te doen met vrienden ondertussen babbelend over de dag en tactieken bespreken die toegepast zijn over de dag heen.

Het internet is dus veranderd in een complete speeltuin en zal ook zo gebruikt blijven worden. Dus ga het web op en lekker gamen. Of koop via een kortingscode bol.com het spel zelf en geniet ook offline.

Powerbank

Gadgets zijn altijd leuk, handig en meestal ook origineel. Van een vleesetende plant, tot pratende horloges en van een multifunctionele pen tot een handig hebbedingetje.

Opladers.nu heeft ook een hele leuke en handige gadget op de markt gebracht, namelijk de zogeheete powerbank!

U kent het wel, de hele dag onderweg en halverwegen de dag is de batterij van uw telefoon leeg. U kunt eigelijk niet zonder telefoon want niet alleen uw contacten staan er in maar ook uw afspraken en de nodige notities. Misschien heeft u uw telefoon wel nodig om foto’s te maken van een leuk dagje uit.

Dáár komt de powerbank goed van pas. De powerbank is namelijk een kleine stick die u thuis op dient te laden waardoor er als het ware stroom in de stick wordt opgeslagen. Vervolgens kunt u de stick meenemen en zodra uw telefoon leeg drijgt te raken, sluit u simpelweg uw telefoon aan de powerbank aan en laadt deze zich weer op. De ideale oplossing.

Opladers.nu is een webshop die zich vooral richt op opladers, waaronder de powerbank uiteraard ook valt. Ze hebben opladers voor merken zoals Nokia, LG en HTC maar ook de Samsung oplader en Apple oplader zijn niet uit het assortiment te denken.

Welke tablet is het beste?

Het is echt een trend geworden, de tablet is niet meer weg te denken uit het multimedia landschap van tegenwoordig. Je ziet mensen ermee rondlopen op beurzen, er wordt op gegamed in de trein en natuurlijk thuis op de bank is het ook erg handig om snel iets op te kunnen zoeken. De vraag is alleen, welke tablet moet je nu kiezen als je hebt beslist om er 1 aan te schaffen!?

iPad
Apple heeft de tablet markt een enorme boost gegeven. Ruim 2 jaar zijn ze marktleider geweest met hun iPad en ondertussen is op 22 oktober het nieuwste model verschenen, namelijk de iPad Air. De iPad is vooral heel gemakkelijk in gebruik en voelt voor velen het meest vertrouwd aan. Critici zeggen dat je ook veel beperkingen hebt met de iPad, omdat Apple veel functionaliteiten blockt voor ontwikkelaars.

Samsung Tablet
De Galaxy Tab is de tablet die Samsung heeft uitgebracht op het besturingssysteem Android. Het heeft eigenlijk dezelfde functionaliteiten als de iPad en wordt dan ook als grootste concurrent gezien. Ondertussen is het aandeel van Android tablets groter geworden dan de tablets van Apple die op iOS draaien.

Tablets met Windows 8
Microsoft heeft de nieuwe versie van Windows helemaal gefinetuned op touchscreen, wat het ideaal maakt voor een tablet. Verschillende grote merken zijn bezig met de ontwikkeling van een tablet op het nieuwe besturingssysteem Windows 8 en de verwachting is dat dit in 2014 een grote speler zal worden.

Zomerhype op internet: studs!

Je ziet ze tegenwoordig overal, studs! Die kleine vierkante of ronde metalen versieringen, meestal in de kleuren goud en zilver. Het blijkt ook nog eens een echte internet hype te zijn, vooral onder de jongere surfers. Deze trend is over gewaaid (via het web) vanuit Amerika en flink aangeslagen.

Je kunt ze los kopen, om vervolgens zelf je kleding, schoenen of tas op te fleuren. Niet alleen in de hobby winkel bij jou in het centrum, maar ook op internet zijn er tientallen webshops die studs kopen erg makkelijk en snel maken.

Ook op sociale media zoals Facebook en Hyves ontkom je er niet meer aan. Overal vindt je Facebook pagina’s vol met creaties, promoties en tips. Ook zijn er veel win acties via sociale media gaande waar je o.a. studs en sneakers met studs kunt winnen. Zelfs fashion blogs besteden veel aandacht aan deze kleine versieringen. Ze plaatsen veel DIY artikelen (do it yourself) waar ze haarfijn uitleggen hoe je zelf aan de slag kunt.

Naast gewone studs lijken nagel studs ook een enorm opkomende trend te worden. Dit is een kleinere variant van de gewone studs, waar je je nagels mee kunt versieren. Ook aan deze trend wordt steeds meer aandacht besteed op internet.

Bellen via VoIP

Heb je al eens gehoord van VOIP? Je kunt daarmee bellen via internet, dit noemen we ook wel IP telefonie. VOIP staat voor Voice over IP. Digitaal bellen is activiteit waar veel mensen dagelijks gebruik van maken. Spraakverkeer kan nu via internet worden geregeld. De digitale telefonie kan geregeld worden via ADSL of via een kabel en dan kun je met je eigen telefoontoestel en telefoonnummer bellen. Als je wil bellen via de kabel heb je een abonnement nodig van kabeltelevisie. Als je via ADSL wil bellen dan heb je een internetabonnement nodig. (meer…)